23948sdkhjf

Johnells öppnar temporär outlet

Öppnar tillfällig butik i Norrköping.

Johnells öppnar outlet om 420 kvadratmeter i Linden Köpcentrum i Norrköping den 26 februari. Fram till vilken datum butiken ska hålla öppet framgår inte.

Den tillfälliga butiken följer på en nyligen öppnad outlet i Södertälje.

– Vi tycker att Johnells Pop-Up Outlet är ett spännande tillskott till Johnells-familjen. Att kunna ta erbjudanden som tidigare varit exklusiva för vår webbplats ut i butik ser vi som en väg framåt i att bredda vårt kunderbjudande, säger Jonas Carpvik, vd för Johnells, i en kommentar.

Satsningen på outlet är ny men sedan tidigare har multibrandskonceptets kunder kunnat fynda mode i en digital outlet i webbutiken.

– Vi är enormt glada över att kunna introducera en ny och flexibel arena där vi kan erbjuda kunderna ett urval av det allra bästa från världens alla stora varumärken, till väldigt svårslagna priser, säger Anna Gonzalez Selin, medarbetare och som tillsammans med kollegan Victor Åkerlund ska arbeta i Johnells Pop-Up Outlet.

Butiken ligger mitt emot modekedjans befintliga butik på plan 2 i gallerian.

– I den mycket tuffa tid som vi just nu befinner oss i på grund av coronapandemin är det extra roligt att en av våra starkaste lokala stjärnor valt att vidareutveckla sitt erbjudande i Linden Köpcentrum. Johnells satsning stärker verkligen Norrköpings city som handel- och mötesplats. Nu ser vi fram emot en ljusare vår tillsammans, med mer mode att erbjuda Norrköpingsborna, säger Emma Tördahl, centrumledare på Lundbergs Fastigheter.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078