23948sdkhjf

Ytterligare läge för Racqet

Öppnar en butik till i slutet av april.

I förra veckan kunde Habit berätta att Thevea Brands Group, där även Tretorn ingår, drar igång nya konceptet Racqet, med försäljning av hårdvara, kläder och skor för padel, med webbutik och fysisk butik i Westfield Mall of Scandinavia i mars.

Därtill står det nu klart att det nya padelkonceptet även väljer att öppna butik om 200 kvadratmeter på Väla i april.

– Helsingborg och södra Sverige har en väldigt stark position inom padel och öppna butik på en av Sveriges starkaste handelsplatser gör det möjligt att bjuda in padelälskare till ett varumärkeshem med ungt tilltal och mycket energi. Vi har inte bara ambitionen att bli den mest rekommenderade destinationen för Padel i Europa,utan vi vill också addera värde till hela padelcommunitien, säger Magnus Månsson, vd, Thevea Brand Group i en 

Racqet siktar på att växa på nätet i första hand men även via fysiska butiker och pop up-butiker i ”strategiskt utvalda handelsplatser”.

Det är fantastiskt roligt att Racqet ser oss som en strategisk och viktig partner i sin etablering. Vi märker att Väla vid sidan av Stockholm och Göteborg är av stort intresse när nya varumärken vill etablera sig på den svenska marknaden, och det visar att vi har ett betydande regionalt värde, säger Annki Cedervall, som tillträdde som uthyrningschef och affärsutvecklare på Väla vid årsskiftet.

.Sommaren 2020 öppnade Thevea Brands Group en butik på Väla för Tretorn.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.064