23948sdkhjf

Här öppnar Gina Tricot: "Bra visuellt läge längs med E6:an"

Öppnar ny butik i slutet av april.

Gina Tricot öppnar butik om drygt 400 kvadratmeter i Kongahälla Center i Kungälv i slutet av april. Butiken inreds enligt ett nytt butikskoncept.

– Kongahälla Center har ett bra visuellt läge längs med E6:an. Centret är en destination som känns rätt för oss och vårt koncept, där vi tror att vi kommer att bli ett välkommet tillskott i butiksmixen. Vårt senaste butikskoncept har en ny ljus inredning, framtagen för att inspirera och höja kundupplevelsen. Detta får plaggen att ta för sig mer och synas bättre på butiksytan. Butiken får stora delar av vårt sortiment, som också anpassas utifrån kundernas önskemål och efterfrågan, säger Karin Westas Norlander, brand & marketing director, Gina Tricot.

Enligt ett pressmeddelande så har modekedjan legat på fastighetsägarens önskelista en tid och toppar enligt centrumchef Anton Knutsson även besökarnas önskemål av kedja de saknar i utbudet.

Vidare uppger centrumchefen att trots coronapandemi så ökade omsättningen i centrumet med över 20 procent under fjolåret. Kongahälla center öppnade i mars 2019.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.085