23948sdkhjf

Skovårdsbolag med nya delägare

Paul Brunngård AB har en ny ägarkonstellation som består av skovårdsbolagets vd Paul Brunngård, Tretorns delägare och vd tillika skovårdsbolagets styrelseordförande Magnus Månsson, Filip Ivarsson, vd och delägare i investmentbolaget 7DD samt investeraren och entreprenören Anders Jacobson. Detta sedan den tidigare delägaren Nalka Invest i december i fjol avyttrade sina aktier i företaget.

– Jag vill tacka Nalka för ett bra samarbete de senaste fem åren, vilka varit mycket givande såväl för bolaget som för mig. Paul Brunngård AB står nu inför en ny femårsplan och nästa steg i bolagets utveckling. Det var i samband med att den resan inleddes naturligt att även se över ägarstrukturen, säger Paul Brunngård, vd, i en kommentar.

Paul Brunngård kom tillbaka som vd i september i fjol efter att bolaget letts av Ludwig Alholt under nära fyra år.

Bolagets produkter säljs genom sko- och sportfackhandeln samt via egen e-handel. I ett pressmeddelande uppger bolaget att det ”ser en tydlig ökning och efterfrågan av bolagets varumärken och produkter i Europa och Asien.

Ambitionen är också att expandera till ytterligare, närliggande, kategorier.

Från och med januari 2021 består styrelsen av de nya delägarna Magnus Månsson, ordförande, Paul Brunngård, Filip Ivarsson och Anders Jacobson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078