23948sdkhjf

Uniqlo öppnar tredje butiken i Sverige i vår

Efter två butiker i Stockholm öppnar nu Uniqlo butik i Kompassen på Fredsgatan 12-14 i Göteborg i vår.

– Trots de nuvarande omständigheterna är vi väldigt nöjda med att fortsätta vår expansion med öppnandet av en ny butik i Sverige. Även om vi har levt under aldrig tidigare skådade omständigheter i och med pandemin, har det också visat vikten av att hålla samman och finnas där för varandra. Med lanseringen av Uniqlo Göteborg ser vi fram emot att skapa kontakt med nya människor i den dynamiska och progressiva staden Göteborg samt hoppas kunna erbjuda komfort genom LifeWear, vilket mer än någonsin är den perfekta lösningen för konsumenter som ständigt förändrar sin livsstil, säger Nikolina Johnston, COO, Uniqlo Scandinavia.

Butiken spänner över 1 080 kvadratmeter fördelat på två våningar.

Uniqlo öppnade första butiken i Skandinavien vid Kungsträdgården i Stockholm i augusti 2018. I augusti i fjol öppnade den andra svenska butiken i Westfield Mall of Scandinavia i Solna.

Därtill öppnade den japanska modekedjan, som ingår i modekoncernen Fast Retailing, en butik på Strøget i Köpenhamn i april 2019. Förutom  fysiska butiker i Skandinavien har Uniqlo även webbutik.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094