23948sdkhjf

Blir vd för Booztlet

Rekryteras internt när e-handlarens outlet blir eget affärsområde.

Boozt ser stor tillväxtpotential i Booztlet som nu etableras som särskilt affärsområde inom koncernen och får en vd i Anders Enevoldsen som rekryterats internt och tillträder omgående.

Han har arbetat för e-handlaren sedan 2018 och kommer närmast från positionen som head of business development, investor relations och corporate communication.

Under 2020 har vi sett stor potential i affärsområdet Booztlet.Tillväxten har varit mycket stark och vi anser att det finns mycket tillväxtpotential de kommande åren om vi tar tillfället i akt och gör det rätt. Vi har beslutat att etablera Booztlet som ett särskilt affärsområde inom koncernen och har tillbett Anders Enevoldsen att leda arbetet och utvecklingen av denna. Anders erfarenhet och affärsmannaskap, samt hans prestationer i sin position som affärsutvecklings- och IR-direktör gör honom till rätt person att leda utvecklingen av Booztlet, säger Hermann Haraldsson, vd för Boozt

Ronni Funch Olsen efterträder Anders Enevoldsen på posten som IR-chef och ansvarig för corporate communication i vår. Han kommer närmast från DSV där han arbetat i sex år är stationerad i USA där han har positionen som director, M&A & Special Projects. Han har därtill tidigare arbetat som investor relations officer för DSV.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

1.86