23948sdkhjf

Rodebjers tidigare vd till Estrid

Kroppsvårds- och rakhyvelsmärket har värvat nyligen börsnoterade Renewcells styrelseordförande respektive Röhnisch Sportswears styrelseledamot.

Mia Hemmingson, som verkade på vd-posten hos Rodebjer mellan juli 2016 och september 2019, kliver på som COO och in i styrelsen hos rakhyvelsföretaget Estrid. Förutom Rodebjer har Mia Hemmingson arbetat som bland annat head of supply chain hos Lexington Company och har en bakgrund även från McKinsey. 

Mia Hemmingson är även styrelseordförande i nyligen börsnoterade Renewcell och styrelseledamot i Röhnisch Sportswear.

 – Mia är en perfekt matchning för Estrid - en framstående, intelligent och driven ledare med hög integritet och dokumenterad förmåga att utveckla verksamheter. Vi ser fram emot att stärka Estrid ytterligare i vår strävan efter att bygga nästa generations varumärken, säger Ben Eliass, Estrids vd och som tillsammans med Amanda Westerbom, Alan Aygun och Nadia Kandil grundade varumärket 2019.

 

 Estrid är en vass utmanare i en traditionell bransch och jag är fascinerad av bolagets framgångsrika resa. Jag ser att jag kan bidra med den strategiska och operativa erfarenhet som jag byggt upp under en längre tid, och ser väldigt mycket fram emot resan framåt, säger Mia Hemmingson i en kommentar.

 

Kroppsvårds- och rakhyvelsmärket säljs i  egna kanaler samt via H&M Beauty och finns idag representerat på 12 marknader.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078