23948sdkhjf

Varner fortsätter stänga – minst sju Bik Bok-butiker avvecklas

Att klädkedjan Bik Bok har det tufft är känt sedan länge. Nu läggs ytterligare en nedläggning till de övriga. Det handlar om butiken i Galleria Boulevard i Kristianstand där total utförsäljning nu pågår, enligt Kristianstadsbladet. Den andra butiken, som ligger i C4 Shopping, blir dock kvar.

Avvecklingen i centrala i Kristianstad är en av minst sju Bik Bok-stängningar i höst och vinter. Det började med butiken i Gallerian Nian i Gävle i mitten av september och fortsatte med butiken på Storgatan i Halmstad i november. Utförsäljning pågår också i butiken på Storgatan i Växjö.

Vid årsskiftet stänger Bik Bok butiken i köpcentret Rajalla i Torneå och i mitten av januari går butikerna i Citygallerian i Karlshamn och gallerian Kvast i Kalmar samma väg.

Bik Bok ägs av den ekonomiskt tyngda norska klädkoncernen Varner där även Dressmann, Carlings och Cubus ingår. Även bland dessa kedjor stängs butiker, exempelvis försvinner alla tre varumärkena från Sundsvalls citykärna efter årsskiftet. Cubus stänger också i Gävle och Umeå, och Dressman i Sandviken och Kalix.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Inköpen som trendar AW 2023
Två modekoncept flyttar till Väla
Branschen tar farväl av Revolver – leverantörerna positiva till mässflytt
Här är Peak Performance nya butik i Kina
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Footways försäljning rasar
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.079