23948sdkhjf

Copenhagen Fashion Week ska genomföras enligt plan

Trots nya och skärpta restriktioner för folksamlingar i Danmark meddelande arrangören bakom Copenhagen Fashion Week att planerna inför kommande modevecka, 2 till 4 februari, alltjämt ligger fast.

Det framgår av ett pressmeddelande där arrangören uppger att samarbetspartnerna bakom visningarna och mässorna i Köpenhamn; Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, Dansk Mode & Textile och WEAR, gemensamt kommit fram till att veckan ska genomföras också i form av det hybridformat med digitala och fysiska presentationer som presenterades i somras.

” Vi är fullt medvetna om att vi befinner oss i en situation med ökad spridning av covid-19 och stramare restriktioner och vi kommer naturligtvis att vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa säkerheten. Samtidigt ger modeveckan goda möjligheter för branschen - när det gäller försäljning, pr och tillväxt. Vi är övertygade om att vi har utvecklat ett hållbart hybridformat som gör att varumärken kan delta oavsett vad - med allt från förproducerade filmer till fysiska och livestreamade produktioner. Och om det kommer att vara med eller utan publik, det kan bara tiden att utvisa", skriver aktörerna i ett pressmeddelande.

Att digitala presentationer går att genomföra utan fysiska närvaro står klart men hur det definitivt blir med mässorna Ciff och Revolver och om huruvida det går att genomföra fysiska mässor tas beslut om den 7 januari då arrangören väntar nya besked från myndigheterna om restriktioner för att minska smittspridning av covid-19.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078