23948sdkhjf

Brothers tidigare vd till nybildat bolag

Även Casalls vd kliver in i styrelsen.

Lina Söderqvist kliver på som vd för nybildade Bare Collective där gotländska företaget ImseVimse och Lidköpingsbaserade Esska ingår. 

Företagen förvärvades tidigare i år av investmentbolaget Pivot Partners som nu ska skapa ett ledande bolag inom hållbara och cirkulära barn- och hygienprodukter. Pivot äppnar även upp för fortsatta förvärv till bolaget.

– Det är fantastiskt roligt att få leda Bare Collectives resa framåt. Det finns en sådan potential i att tänka nytt, både ur ett produkt-, varumärkes- och hållbarhetsperspektiv, inom Bare Collectives produktkategorier. Att addera än mer affärsmässighet till våra entreprenörsdrivna bolag, för att ge dem mer kraft och driva internationalisering och värdeskapande differentiering, är något jag brinner för, säger Lina Söderqvist, vd, i en kommentar.

Lina Söderqvist kommer närmast från posten som vd för RNB:ägda herrmodekedjan Brothers, som hon lämnade i somras,  men har även ett förflutet från andra poster inom koncernen samt från Åhléns och Björn Borg.

Hon får även sällskap av Casalls vd Nanna Hedlund som går in i styrelsen. Nanna Hedlund har lång erfarenhet från detaljhandelsbranschen och var tidigare vd för Polarn O. Pyret.

 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078