23948sdkhjf

CDLP har öppnat nytt

Stängde den tidigare butiken på Stureplan i september i år.

För en tid sedan lämnade Tiger of Sweden adressen Biblioteksgatan 12 i centrala Stockholm för att återvända till den tidigare butikslokalen på Jakobsbergsgatan i Bibliotekstan.

Sedan en tid till baka huserar istället underklädesmärket CDLP i lokalen där modeföretaget öppnat en tillfällig butik.

På ytan som omfattar 170 kvadratmeter och i butikens som fått namnet CDLP (Until Further Notice), ska varumärkets fulla sortiment av underkläder, strumpor, t-shirts, badkläder och homewear, erbjudas och därtill ska ytan senare under vintern även vara ett galleri.

– Vi är ett visuellt designhus som fötts och växt på nätet, så det är spännande för oss att översätta vår värld till det fysiska rummet. Biblioteksgatan är en perfekt plats att visa upp oss på, och blir ett starkt komplement till vår digitala flaggskeppsbutik, säger Andreas Palm, vd och medgrundare i en kommentar.

CDLP hade tidigare en butik ett stenkast därifrån belägen på Stureplan 19 och som stängdes i september 2020.

CDLP är grundat av Christian Larson och Andreas Palm 2016 och och kollektionen har växt utifrån en grundidé om att erbjuda underkläder till att även inkludera strumpor, sportunderkläder, badkläder, t-shirts och homewear. Produkterna designas i Stockholm och produceras i Europa i bland annat lyocell, polyester, bambu, Econyl, och i materialblandningen lyocell och pimabomull.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.127