23948sdkhjf

Boob och Hyber i nytt samarbete

Hyber utökar sortimentet och ska även hyra ut plagg även för graviditet och amning.

Hyrtjänsten Hyber, grundad 2015, som hyr ut och förlänger livet på barnkläder har inlett samarbete med modeföretaget Boob som gör plagg graviditet och amning.

Hybers ambition är att vara  en helhetslösning för småbarnsfamiljen och genom partnerskapet med Boob Design utökas produktutbudet till att erbjuda medlemmarna produkter från graviditet och genom alla småbarnsår.


Genom samarbetet blir ett antal av Boobs populäraste produkter tillgängligt för uthyrning via hyraktörens plattform.

– Vi på Hyber letar alltid efter nya sätt att förenkla livet för barnfamiljer eller blivande barnfamiljer på ett hållbart sätt. Vi är därför så glada att presentera vårt partnerskap med Boob Design. Vi delar liknande grundvärderingar och målgrupp och med vårt samarbete kan vi nu tillgängliggöra uthyrning av gravid- och amningsplagg till en bredare målgrupp, säger Olivia Rothschild, en av Hybers grundare i en kommentar till det nya samarbetet. 

Samarbetet kom sig av att hyraktören tidigare under året och i en undersökning bland medlemmarna pejlad av vad målgruppen efterfrågar. Tre av fyra mammor angav att de önskar hyra gravid- och amningskläder.

För Boob innebär samarbetet att ta ytterligare ett steg mot en mer cirkulär affär.

– På Boob är vi stolta över att våra plagg sedan starten har haft ett högt andrahandsvärde och ofta använts av både två, tre och ibland fler mammor än så. Att nu kunna erbjuda möjligheten att hyra våra plagg ser vi som ett sätt att ta större ansvar för och utöka vår cirkulära affär och vi är stolta att göra det med Hyber som är proffs och
pionjärer inom området, säger Mia Seipel, vd och creative director på Boob Design.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078