23948sdkhjf

Dubbla utmärkelser till Jeansgruvan  

Modebutiken Jeansgruvan i Gällivare, som drivs av Sanne Vennström, prisades i slutet av förra veckan under näringslivsgalan Gällivaregalan 2020, som i år blev digital.

Butiken tog hem vinst galans två kategorier; Årets omställare och Årets kundbemötande.

– Jag blir jätteglad över att ens ha blivit nominerad. Jag blir så himla glad, det är så häftigt! Jag hade inte väntat mig att vinna någonting, säger Sanne Vennström i en kommentar.

Sanne Vennström har drivit butiken, som funnits i drygt 45 år,  i knappt sex år och  butiksägaren nominerades när aktören bakom galan Gällivare Näringsliv AB gav allmänheten chansen att nominera.

Utmärkelserna får butiken för välkomnande atmosfär och hög servicenivå men också för att enligt motiveringen till utmärkelsen Årets omställare  "snabbt ställde om sin verksamhet och butik till att ha hela sortimentet tillgängligt i sociala medier och erbjuda hemleverans och hämta i butik. Butiksägaren är även initiativtagare till uppskattade #localherogällivare där alla fantastiska företag och personer i Gällivare lyfts för att tillsammans hålla igång den lokala handeln. Företaget har generöst kommunicerat och andra verksamheters anpassningar till pandemin och sålt mössor med Gällivare handels presentkort på köpet."

 I kategorin Årets kundbemötande var även Eriksson & Rönnquist, Gällivare Begravningsbyrå och Ica Kvantaum Gällivare nominerade medan Jeansgruvan i kategorin Årets omställare tävlade mot Allemans restaurang, Eriksson & Rönnquist och Motorhalllen Gällivare. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109