23948sdkhjf

Indiskas butiker ska sälja via Instagram

Indiska startar direktförsäljning via lokala butikernas Instagramkonton. Kunderna kan genomföra köp direkt via direktmeddelande och i chattfunktion för att sedan få varorna hemskickad direkt från närmsta fysiska butik.

– I tider som dessa gäller det att vara kreativ och hitta lösningar för att fortsatt kunna bedriva handel. Vi letar ständigt efter nya sätt att nå våra kunder. Många av våra fysiska butiker har en stark krets av stamkunder och med den här lösningen hoppas vi kunna knyta ännu närmre kontakt med dem. Det är också en bra möjlighet för oss att bli snäppet vassare på den personliga servicen och kommunikationen, säger Karin Lindahl, vd, Indiska.

Betalningen sker via Swish och butikspersonalen lägger en beställning hos Postnord där kunden får samma valmöjligheter till leverans som via den ordinarie e-handeln.

Försäljningen via Instagram startar den 19 november 2020 och ska pågå tills vidare. Indiska omfattar i dag 75 butiker i Sverige, Norge, Finland, Island och Tyskland samt webbutik.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078