23948sdkhjf

Hon ska leda Moods livesändningar

Premiär i veckan.

Habit har tidigare skrivet om att AMF Fastigheter och liveshoppingföretaget Bambuser startar livesändningar i en butikslokal i Mood.

Nu står det klart att premiären sker i veckan, på torsdag den 12 november, och under ledning av programledaren och retorikexperten Sofia Kacim som dock inte dyker upp för en under tredje avsnittet.

Planen är att under femton avsnitt, ett i veckan och varje torsdag, guida tittarna till bland annat vinterns trender inom mode, mat, inredning och välmående samt bjuda på intervjuer med välkända profiler och tipsa om bland annat digitala trenderna från Youtube och Tiktok, heter det i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att leda tittarna genom den bredd av berättelser och inspiration som finns inom MOOD District. Det kommer bli en innehållsrik säsong med många bra tips och ett och annat erbjudande, säger Sofia Kacim, programledare och som kliver in i rollen som programledare från och med avsnitt tre.

Under Mood Live kan tittarna shoppa produkterna de ser direkt under livesändningen. För boende i Stockholmsområdet, 2 mils radie från gallerian, erbjuds hemleverans samma dag.

– Mood Live är ett perfekt exempel på hur framtidens shopping kan se ut, när det fysiska och digitala sammanstrålar i ett format som erbjuder det lilla extra. Att avsnitten spelas in live gör att de som tittar kan engagera sig direkt i chatten och få känslan av att vara på plats, oavsett vart de befinner sig, säger Caroline Sjöblom, marknadsansvarig för Mood District.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078