23948sdkhjf

Modeprofil till Klarna

Ska hjälpa utveckla betallösningsföretaget som shoppingtjänst.

Emilia de Poret har rekryterats till posten som fashion director hos Klarna med uppgiften att ta ”modesatsningen till nästa nivå” och inte minst i tider av ökad e-handel.

Detta i ett ”led i vår satsning från att gå från att bara erbjuda betalningslösningar till att omfatta hela shoppingupplevelsen”, uppger Klarna.

– Som Fashion Director på Klarna kommer jag agera strategisk och kreativ rådgivare gällande bolagets modesatsning i Sverige. Lite mer konkret innebär det att jag kommer vara involverad i flera kreativa projekt som syftar till att positionera Klarna inom mode, utan att kunna avslöja för mycket rör det sig om projekt liknande Klarnas tidigare samarbete med Bea Åkerlund eller den kampanj de gjorde i somras som riktade sig till sneakerheads, säger Emilia de Poret i en kommentar.

Hon avslöjar också i ett blogginlägg att Klarna arbetar med nytt format för shopping i appen som kommer att gå live senare i år.

Emilia de Poret är ett välkänt ansikte som modeexpert i TV4, modejournalist, bloggare och som ena halva av modeduon Säkert Stil. Hon sitter även med i Gina Tricots styrelse samt är styrelseledamot i Swedish Fashion Association.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078