23948sdkhjf

Här nysatsar accessoarkedjan

Venue Retail Group, som byter namn till Rizzo Group, skiftar läge på Accent-butiken i Eskilstuna och byter också i enlighet med nya affärsplanen skylt på butiken till Rizzo. 

Kring årskiftet stänger butiken för Accent i köpcentrumet 21:an och återuppstår som Rizzo i Tuna Park i slutet av janauri, det upper Ekuriren.se. 

– Vi nysatsar i Eskilstuna och lämnar citylokalen för att flytta in på Tuna park. Den nya Rizzo-butiken blir större än dagens butik och vi ser fram mot att få pigga upp Eskilstunaborna med en ny och fräck butik med vårt nya koncept. Ilona Vestberg, butikschef, med kollegor kommer att få fortsätta sitt stora engagemang under nytt namn och tak, säger Lars Fins, vd, Venue Reytail Group till tidningen.

Hittills har tre butiker för Accent ställts om och mitten av oktober öppnade koncernen en fjärde butik inredd enligt det nya konceptet i Fältöversten i Stockholm.

Koncernen lovar att totalt  cirka 100 butiker  ska byggas om under perioden november till och med mars 2021. Under november till december byggs 19 butiker i Oslo, Skåne och Östergötland om.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109