23948sdkhjf

Coronarestriktioner tvingar Kappahl och Lindex stänga butiker

Tidigare i veckan berättade Habit att H&M tillfälligt stängt ungefär 500 butiker i Europa igen, dock ej i Sverige, vilket utökas till cirka 800 butiker när även butikerna i Storbritannien stänger ned på torsdagen. 

Även Kappahl drabbas av de senaste restriktionerna när allt fler länder stänger ned igen på grund av den pågående coronapandemin. Nu rapporterar sajten Ehandel att Lindex och Kappahl tvingas stänga ned butiker i länder som omfattas av nya restriktioner likt Storbritannien. 

Vi har i linje med de restriktioner som gäller för våra marknader i dagsläget stängt våra butiker i Tjeckien och vi kommer att stänga våra butiker i UK från och med i morgon. Det är hur det ser ut och vad vi vet just nu, så där får våra kunder handla hos oss online istället, skriver Kristina Hermansson, kommunikationschef på Lindex, till Ehandel.

Till sajten meddelar även Kappahls kommunikationschef Charlotte Högberg att kedjan stänger butikerna i Storbritannien på torsdagen medan butikerna för kedjan i Sverige, Norge, Finland och Polen är fortsatt öppna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093