23948sdkhjf

Här är datum för Köpenhamns visningsvecka

Ska som senast även ha en studio i Stockholm.

Copenhagen Fashion Week, med ett både digitalt och fysiskt visningsschema, ska äga rum mellan den 2 till 5 februari medan mässorna Ciff och Revolver äger rum den 3 till 5 februari.

Anmälningsprocessen för att delta i visningsschemat är öppen fram till den 9 november. Därefter sker en urvalsprocess kring vilka märken som ryms i schemats slottider om 30 minuter för vardera varumärke.

Enligt sajten ska arrangören ha en CPHFW Talk Studio placerad på centralt belägna platser både i Köpenhamn och Stockholm.

– Vi hade faktisk också en studio för samtal i Stockholm senast. Vi sände från A House och samarbetade med producenterna Richard Feigin och Calle Carboni och deltog gjorde bland andra Totême, Hope, Re:Newcell och Rodebjer. Samtalen leddes av Johan Wirfält. Vi upprepar framgången och hoppas också, beroende på covid-19-restriktioner, att kunna öppna fysiskt för gäster, uppger Cecilie Thorsmark, vd Copenhagen Fashion Week, till Habit.

– Precis som senaste säsongen blir vinterns modevecka även i hybridformat och med en mix av digitala och fysiska presentationer. Sist hade vi ungefär 50 procent digitalt och 50 procent fysiska visningar, presentationer och event som installtioner och utställningar.

Vidare säger Cecilie Thorsmark att arrangören siktar på att hålla en nivå kring ungefär 30 deltagande varumärken vilket är i linje med den senaste säsongens uppställning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079