23948sdkhjf

Hit flyttar Care of Carl – och inviger ny avdelning

Inviger nytt kontor och lager och introducerar en mix av japanska varumärken i en särskild avdelning.

Nu flyttar Care of Carl in lager och kontor i Logicenters anläggning i Viared strax utanför Borås. E-handlaren tar 12 000 kvadratmeter i anspråk

– Vi ser verkligen fram emot att få flytta in i vår nya logistik- och kontorsfastighet i Borås. Logistiklokalen är perfekt utformad efter våra behov och kontorslokalen är helt nyrenoverad efter våra önskemål. E-handeln har fortsatt öka under året och ställer ännu högre krav på våra interna processer, därför känns det bra att nu få tillgång till en mycket större lageryta. I och med inflytten är vi redo att ta vår verksamhet till nästa nivå, samtidigt som vi fortsätter att bedriva den i vår hemstad Borås, där vår resa en gång startade, säger Henning Källqvist, vd och grundare, Care of Carl, i en kommentar.

På tisdagen invigde e-handlaren även en ny avdelning hantverk från Japan, som följer på befintliga koncepten italienska avdelningen, Best of British, Les Créateurs och nyligen introducerade internationella designers, och paketerar en mix av japanska varumärken som Beams Plus, Camoshita,Kamakura Shirts och OrSlow.

Intresset för Japan är större än någonsin bland våra kunder. Därför känns det spännande att nu kunna tillhandahålla en såpass unik mix av japanska varumärken som vi gör i avdelningen. Flertalet återfinns i nuläget endast hos några få återförsäljare på den nordiska marknaden, medan vi är exklusiv återförsäljare av skjortspecialisten Kamakura Shirts i hela Europa, säger Henning Källqvist.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078