23948sdkhjf

Gant i samarbete med färg- och formstark brittisk designer

Konstnären, designern och kolumnisten Luke Edward Hall i samarbete med Gant.

Gant har tagit fram en samarbetskollektion med London- och Gloucestershirebaserade konstnären och formgivaren Luke Edward Hall. Han har tidigare samarbetat bland annat med Svenskt Tenn och är känd inte minst i sociala medier för att inspirera med ett färgstarkt hem och blommande trädgård.

Kollektionen med Gant innehåller allt från skjortor, sweatshirts och stickat till ytterplagg och accessoarer lanseras den 5 november. Resultatet av samarbetet är färgstarka plagg för herr och dam inspirerade av modemärkets arv och arkiv mixat med Luke Edward Halls design och skisser som syns i bland annat  tryck på plaggen.

– Vi upplever just nu preppymodets stora återkomst, vilket passar perfekt med Lukes extraordinära fingertoppskänsla för färg och form. Tillsammans har vi utgått från våra vintageplagg i Gants arkiv och stöpt om dem i en modernare silhuett och en livfull färgskala. På så sätt har vi skapat något helt nytt för Gant som också fångar essensen av Lukes vision, säger Christopher Bastin, global artistic director på modeföretaget i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078