23948sdkhjf

Öppnar tillfällig outletbutik

Hede Fashion Outlet välkomnar I dig denim. Outletaktören redovisar rekordförsäljning under tredje kvartalet.

I dig denim öppnar tillfällig yta om 100 kvadratmeter i Hede Fashion Outlet i Kungsbacka.

Från vecka 43 ska butiken byggas upp och förhoppningsvis stå klar så att den kan öppnas strax före helgen samma vecka. "Vi ser ett stort värde i att få starta precis i anslutning till höstlovet", meddelar I dig denim.

"Vi ser detta som ett led i att fortsätta bygga vår varumärkeskännedom och bredda oss till en ny målgrupp som kanske inte känner till I dig denim sen tidigare", uppger Lisette Pavic, marknads- och e-handelschef till Habit.

Hon uppger vidare att satsningen först och främst ska ses som en pop up och ytan ska hålla öppet under vecka 43 till 45 men företaget tittar tillsammans med Hede Fashion Outlet på en eventuell förlängning året ut.

Med butiksytan får I dig denim grannar som J.Lindeberg och Didriksons.

Hede Fashion Outlet i Kungsbacka fortsätter att locka besökare och under tredje kvartalet ökade försäljningen i outletområdet med 16 procent och därtill lockades 8 procent fler besökare till området än under motsvarande kvartal i fjol. Även enheten i Oslo utvecklas enligt ägaren Via Outlets väl.

– Vi kan stolt säga att både Hede Fashion Outlet och Oslo Fashion Outlet står fortsatt starka! Vi ser en kraftigt ökad försäljning, och likaså ökat antal besökare. Detta är tack vare ett utmärkt samarbete mellan våra centra, våra hyresgäster och Via Outlets, samt en offensiv strategi på alla fronter, säger Per Wallentin, nordic business director för VIA Outlets, i en kommentar.

För Oslo Fashion Outlet i Vestby, 30 minuter söder om Oslo, ökade försäljning under tredje kvartalet med 24 procent och lockade 2 procent fler besökare.

Via Outlets grundades 2014, och driver elva outlets i nio europeiska länder.

 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.236