23948sdkhjf

Eton lanseras på anrik varuhuskedja

Herrmodemärket gasar i Frankrike.

Eton lanserar  skjortor och accessoarer i 14 av den välrenommerade varuhuskedjan Galeries Lafayettes butiker i Frankrike.

Satsningen inkluderar det anrika varuhuset på Boulevard Haussmann i Paris men märkets produkter kommer även att finnas på varuhusen i Nice, Marseille, Bordeaux, Toulouse, Lyon och Strasbourg samt via Galeries Lafayettes webbutik.

Sedan tidigare säljs Eton i Frankrike via varuhuskedjan Le Bon Marché och samt hos ett antal multibrandbutiker.

– Det är glädjande att samarbeta med en uppskattad institution som Galeries Lafayette, och ge ännu fler franska kunder möjlighet att upptäcka våra högkvalitativa skjortor och accessoarer. Med lanseringen på Galeries Lafayette kommer vi att stärka vår digitala och fysiska närvaro på marknaden ytterligare, och därigenom bygga vidare på den framgång vi redan har uppnått i Frankrike, säger Erik Wilkinson, försäljningschef hos Eton i en kommentar.

Eton är grundat i Gånghester utanför Borås 1928. Skjort- och accessoarföretaget har kunder i 50 länder och varumärkets produkter säljs både via återförsäljare som multbrandbutiker, varuhus och onlinebutiker samt via egna butiker fysisk och online i New York, Los Angeles, London, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Frankfurt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079