23948sdkhjf

Ska hjälpa Care of Carl fira tio år

Skapar begränsad kollektion med några av butikens leverantörer.

E-handlaren, grundad i Borås 2010,  jubilerar med lansering av kollektionom om ett trettiotal plagg framtagen i samarbete med bland andra Crockett & Jones, Stenströms, Altea, Gant, Axel Arigato och Morris.

– För att fira att vi har funnits i tio år har vi tillsammans med noga utvalda leverantörer tagit fram en unik kollektion. Plaggen är sådana som vi själva hade velat bära och som vi tror att kunderna kommer att gilla lite extra. Alla produkter är tillverkade i toppkvalité med syfte att utgöra framtida klassiker, men även spetsen i var mans garderob, säger Henning Källqvist, vd och grundare Care of Carl i en kommentar.

Kollektionen innehåller bland annat skjortor, stickat, skor och ytterplagg.

– En av höjdpunkterna i kollektionen är modellerna från den brittiska skotillverkaren Crockett & Jones. Här har vi bett det svenska garveriet Tärnsjö Garveri leverera lädret till skorna, vilket är första gången någonsin som detta skett. Inte nog med att samarbetet i sig är helt unikt, utan Tärnsjös läder gör också att varje sko blir ensam i sitt slag. Självklart finner man skorna enbart hos oss, säger Henning Källqvist.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062