23948sdkhjf

Se hit! Följ nyheterna med Habit +PLUS

Kära Habit-läsare!
Det har hänt mycket sedan Habit kom ut med första numret 1961. Under dessa 60 år har journalistiken, liksom de flesta branscher – modebranschen inkluderad – blivit allt mer digital. Habit.se har haft en fantastisk utveckling. I dag söker sig flera tusen läsare varje vecka till sajten. Nyhetsbrevet, som skickas ut två gånger i veckan, når över 10 000 mottagare.
Det är vi stolta över!

Nu växlar vi upp och lanserar Habit +Plus – en prenumeration där du får tillgång till all vår journalistik digitalt, inklusive alla +Plus-artiklar på Habit.se, som bara prenumeranter kan läsa.

Med handen på hjärtat har vi omhuldat och skämt bort dig med nyheter nästan alldeles gratis. För att Habit ska fortsätta vara livskraftigt är intäkter en nödvändighet.
Därför behöver vi dig mer än någonsin. Tecknar du en prenumeration får du inte bara koll på branschnyheterna, du säkrar också en långsiktig bevakning av modebranschen. Den uppgiften vill Habit förvalta.
Varmt tack!
Kajsa Åström, chefredaktör Habit

För endast 1 099 kronor om året får du som prenumerant:
Dagliga nyheter på Habit.se
Tillgång till alla +Plus-artiklar på Habit.se
Habits nyhetsbrev direkt i din mejlkorg
e-Habit – tidningen i digitalt format

P.S. Är du en av dem som ömmar för papperstidningen, som älskar att bläddra, känna och läsa? Det kommer du fortsatt kunna göra. Klicka här så ordnar vi en sådan prenumeration till dig! D.S.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.218