23948sdkhjf

NK öppnar e-handel

Produktkategorier och varumärken lanseras successivt under hösten.

Coronapandemin har påskyndat lansering av varuhusets e-handel som går live i veckan.

I ett pressmeddelande skriver varuhuset att ”förutsättningarna för att introducera sortimentet online ser olika ut för respektive avdelning vilket medfört en successiv lansering”.

Först ut i e-handeln är NK Sport med ett utvalt sortiment.

- För NK Sport är NK:s e-handel en fantastisk möjlighet och vi är väldigt glada över
att kunna vara med från start. Vi har ett av Europas mest nytänkande
sportkoncept och har ett sortiment där vi i stor utsträckning är helt ensamma på
den svenska marknaden, säger Marc Nylander, grundare av NK Sport. 

Målet är att samtliga av varuhusets avdelningar ska finnas representerade via NK:s e-handel och den stegvisa lanseringen fortsätter under hela nästa år. Under året lanseras bland andra Paul & Friends, NK Herrekipering, NK Boutique, NK Internationella Designers och Stenströms Woman.

- Via en e-handelsplattform kan vi ge ökad service till befintliga kunder och får en möjlighet att nå ut till nya kunder. Vi vet att det finns ett stort intresse för NK:s utvalda sortiment runtom i Sverige och nu får vi chansen att välkomna alla till varuhuset, oavsett var de befinner sig. Nya NK.se blir också en ny stark kommunikationskanal där vi kan bjuda på inspiration, visa upp sortimentet digitalt och stärka relationen till våra kunder, säger Henrik Andreasson, vd,Nordiska Kompaniet i en kommentar.

Varulagret finns i varuhuset Stockholm och kunderna väljer om de vill ha leveranser hemtill dörren, till sitt postombud eller om de vill hämta ut varan hos kundservice i Stockholmeller Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.3