23948sdkhjf

Bestseller med ny kommunikationschef

Den danska modekoncernen Bestseller A/S har rekryterat Niels Christian Jung till posten som ny kommunikationschef. Han efterträder Morten Norlyk som fungerat som tillförordnad kommunikationschef och som när Niels Christian Jung tillträder den 1 oktober ska tillträdda som modebolagets sustainability communication manager. 

Niels Christian Jung har ett förflutet som journalist och dokumentärfilmare och kommer närmast från public service-bolaget DR, Danmarks radio, där han arbetat under många år och senast som grävande journalist för DR News.

Niels Christian Jung har även tidigare arbetat som sportjournalist både hos DR och hos Ekstra Bladet och har även förärats svenska sportjournalist-och idrottsledarpriset Torsten Tegnér-stipendiet.


”Vi är förmodligen inte kända för att berätta mycket om oss själva. Vi vill dock kommunicera tydligt och exakt om de saker som berör oss och vår bransch. Det kräver vissa nyanser, och vi är övertygade om att Niels Christian med sin erfarenhet kan hjälpa till att göra plats för just detta, säger Anders Holch Povlsen, vd, Bestseller i en kommentar. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078