23948sdkhjf

Vd-skifte hos Campadre och Best of Brands ägare

Stefan von Stein har lämnat SDHJ Group där shoppingklubbarna Campadre, Members och Best of Brands ingår.

Stefan von Stein har lämnat vd-posten för SDHJ Group efter sex år.

Det meddelar han till Habit och säger samtidigt att han lämnat över vd-posten till Markus Näsholm som klivit på som tillförordnad vd för hela gruppen, SDHJ Group, och dotterbolagen och shoppingklubbarna Campadre, Members samt modebutikskonceptet Best of Brands.

Best of Brands förvärvades av gruppen efter konkursen i januari 2019.

Valde du att lämna posten?

– Det har varit fantastiskt roliga och händelsrika sex år men jag kände att det var dags att göra något nytt och jag vill också hinna ha möjlighet att göra nya saker. Under tiden sedan jag tog över har vi förvärvat Members och Best of Brands. Jag meddelade styrelsen för en tid sedan och har arbetat på vid sidan av att Markus Näsholm tagit över. 

Vad ska du göra nu?

– Jag har precis här i augusti lämnat över helt till Markus Näsholm. Till och börja med ska jag arbeta i eget konsultbolag men jag fortsätter gärna att arbeta med e-handel, försäljning och retail. Jag har mycket erfarenhet från Dustin, Kjell & Company och på senare tid också från modebranschen. Det behöver inte alls vara bolag inom någon särskild bransch som mode eller retail även om det har varit väldigt roligt. Det finns mycket som är spännande och det är många som inte har kommit så långt på den digitala resan och där det också finns mycket att ta itu med och utveckla. 

 

Hur går det för Campadre och Best of Brands?

– Det rullar på bra tycker jag även om Best of Brands butiksförsäljningen påverkats, som hela modebranschen, av den pågående coronapandemin. Men e-handeln utvecklas och går bra.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063