23948sdkhjf

De prisas av NK

Fem vinnare korade av varuhusen i Göteborg och Stockholm.

På måndagen tillkännagav NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg fem av årets pristagare i samband med NK Galan.

På grund av coronapandemin  flyttar galan och prisutdelningen i år till varuhuset där årets vinnare hyllas under fem dagar med start den 25 augusti i Stockholm och 27 augusti i Göteborg. Pristagarna tillägnas varsin dag i varuhuset där olika aktiviteter och events skräddarsys efter kategori och vinnare.

Årets vinnare framtagna av en jury är modeföretaget Asket som tilldelas Nordiska Kompaniets Innovationspris för att duon bakom varumärket " stället för att skapa nya kollektioner förädlar varumärket ständigt de modeller som redan finns i sortimentet". 

Ingela Klemetz Farago föräras utmärkelsen Nordiska Kompaniets Stilikon medan Nordiska Kompaniets Framtidslöfte: i Stockholm går till nystartade livsstils- och modekoncept  Stockholm Surfboard Club och Nordiska Kompaniets Framtidslöfte Göteborg tilldelas Bite Studios.

Därtill tilldelas grundaren av RMS Beauty, makeup-artisten Rose-Marie Swift, priset Nordiska Kompaniets Beautyikon.

Ytterligare två utmärkelser tillkännages under veckan; Nordiska Kompaniets Hederspris utses av NK och presenteras  den 28 augusti medan den sjunde priskategorin, Nordiska Kompaniets Varumärkespris, utses av NK:s kunder genom en röstning på varuhusets sajt och avslöjas den 29 augusti.

Nordiska Kompaniets Hederspris utses av Nordiska Kompaniet och tillkännages den 28 augusti. Nordiska Kompaniets Varumärkespris avslöjas på NK.se den 29 augusti,

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078