23948sdkhjf

Stutterheim i sortimentet när The Rolling Stones öppnar butik: "Givetvis jätteroligt"

Öppnar på klassisk Londonadress i september.

Den 9 september öppnar The Rolling Stones tillsammans med Bravado, Universal Music Groups bolag för merchandise, butiken ‘RS No. 9 Carnaby på klassisk adress 9 Carnaby Street i Soho i London. 

I sortimentet finns särskilt framtagna plagg i "Stones Red", officiell färg signerad Pantone som härrör från bandets numera ikoniska logga, utvalt mode, accessoarer och prylar från bland andra The Soloist och Baccarat.

Därtill ryms även särskilt framtagna regnplagg från svenska modeföretaget Stutterheim.

– Det stämmer och är givetvis jätteroligt. Vi blev kontaktade av deras team och det togs fram några exklusiva modeller som självaste Mick Jagger godkände, så nu kommer vi vara med och ha rockar och hattar i deras butik här under hösten. Det är en modell på rock och bucket hat i två färger med tryck, säger Peter Bergkrantz , vd för Stutterheim, till Habit.

 

”Med detta innovativa partnerskap lägger Rolling Stones ytterligare en kulturell beröringspunkt till deras rika arv. RS nr 9 Carnaby är resultatet av många års planering och decennier av att bygga ett av världens mest erkända varumärken. Det skapar en destination där fans kan ansluta sig och fördjupa sig i ett av världens mest ikoniska och älskade bands musik, stil och själ", uttrycker sig Mat Vlasic,vd, Bravado i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094