23948sdkhjf

Kids-world till Sverige

En av Danmarks största e-handelsbutiker för bland annat barnmode har lanserats i Sverige.

Den 1 april lanserades danska e-handelsbutiken Kids-world, som sedan 14 år säljer barnmode, skor leksaker, inredning  och produkter till barn och baby, i Sverige. 

I sortimentet finns över 400 varumärken och fler än 40 000 aktiva  produkter och i kläder spänner storleksspannet  på baby- och barnkläder från storlek 44 upp till tonåring och  storlek 176,188. 

Lanseringen av den svenska sajten kom ett år efter att e-handlaren, grundad i danska Esbjerg, tog första internationella steget med etablering i Storbritannien.

Lager och logistik sköts i nuläget från Danmark och några planer på att upprätta ett svenskt lager finns ännu inte. E-handlaren levererar från Danmark med Postnord  och erbjuder fri frakt  vid köp över 499 kronor. 

 

Hur räknar ni att konkurrensen ser ut i Sverige, skiljer den sig mot Danmark?

- Vi förväntar oss att det finns färre mindre aktörer på den svenska marknaden inom vissa kategorier, och i vissa kategorier är det samma aktörer som vi konkurrerar med i Danmark. Självklart med den stora skillnaden att det är en större kundkrets vi nu ska nå ut till. Vårt stora produktutbud som inte endast innehåller kläder, utan även skor, leksaker, tillbehör, utrustning och inredning, i kombination med vårt fokus på kunderna, är vad vi tror gör oss unika. Ett barnuniversum helt enkelt, säger Rebecka Linnér, assistant content manager hos Kids-world till Habit. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063