23948sdkhjf

Champion på ny adress

Flyttar till nytt kontor och showroom i centrala Stockholm. Därtill har bolaget rekryterat key account manager med ett förflutet från Ralph Lauren och Topeco.

Champion Northern Europe flyttar från Tyresö utanför Stockholm, där företaget haft kontor, showroom och logistikhub de senaste 35 åren, för den mer centrala Stockholmsadressen Jungfrugatan 10 på Östermalm. 

Anledningen är att bolaget vuxit ur lokalerna och står i begrepp att också bygga upp en ny organisation.

Till den nya organisationen har Maria Lindblad rekryterats till posten som key account manager. Hon har tidigare arbetat för Ralph Lauren och Topeco och ska bland annat arbeta med att utveckla och bygga företagets relationer med e-handelspartner, stärka varumärket och hitta nya affärsområden.

- Då Champion gått från klarhet till klarhet och blivit allt starkare under de senaste åren är tiden inne för flytta till en nyare, modernare och mer progressivt kontor i hjärtat av staden. Flytten för Champion närmare våra affärspartner och kommer att öka vår totala effektivitet när det gäller försäljning och marknadsföring, säger Klas Ottosson, chef för Northern Europe Operations, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109