23948sdkhjf

Öppnar ny outlet vid norska gränsen

Nytt butikskoncept i Töcksfors Handelspark.

Nordic Retail & Sports storsatsar med nytt butikskoncept i Töcksfors Handelspark
och öppnar på  723 kvadratmeter butiksyta med nygamla konceptet Nordic Outlets.

I sortimentet finns stora varumärken inom både sport och mode som Under Armour, NA-KD, New Era och Sail Racing.

- Konceptet är egentligen nygammalt. Vi har i flera år testat det i mindre skala i Visby på Gotland och vet att kunderna älskar det. Vårt mål är att alla ska vara nöjda och i det här konceptet är det verkligen win-win. Vi hjälper varumärken att sälja ut provkollektioner och varulager och kunderna kan handla till otroliga priser, säger Peter Lindståhl, vd, Nordic Retail & Sports i en kommentar.

Planer finns även på att öppna Nordic Outlets i fler delar av landet.

- Vi kommer att bygga en flexibel yta med med fasta platser för våra olika varumärken. Känslan kommer att vara shop-in-shop så det blir tydligt för kunderna. Personalen på Nordic Outlets håller samma höga servicenivå som i vilken av våra andra butiker som helst. Kunderna kommer med andra ord att bli mycket väl omhändertagna medan de fyndar. Det ska vara en upplevelse att handla hos oss, säger Peter Lindståhl.

Nordic Retail & Sports ligger även bakom Under Armours första butik i Sverige i Mall of Scandinavia samt Under Armour Factory House i Hede Fashion Outlet. 

Även fler butiker för  Under Armour planeras i hela Norden. I Visby driver NRS i år tre större butiker, däribland Sail Racing Club House Visby. 


Kärnan i företagsledningen kommer från Global Retail Sweden AB som bland annat låg bakom varumärket G Star Raw etablering och tillväxt Norden innan verksamheten såldes tillbaka till modebolaget.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125