23948sdkhjf

Egen NK-avdelning för Saint Laurent

Ännu ett lyxvarumärke tar plats på NK. I början av augusti öppnar det franska couture-huset Saint Laurent sin första fristående avdelning i Sverige.  

Läs också: Här öppnar Hermès Sverigebutik

– Att ett så starkt och eftertraktat varumärke som Saint Laurent väljer att etablera sitt första svenska butikskoncept på NK är självklart något vi är mycket stolta över. Deras öppning är en av flera fantastiska nyheter som vi har att se fram emot i höst, säger Henrik Lilja, varuhuschef Nordiska Kompaniet, Stockholm.

Saint Laurents avdelning är minimalistiskt designad med för varumärket typiska Art deco-influenser. Ett brett urval av produkter kommer att erbjudas: prêt-a-porter, accessoarer, skor, solglasögon och smycken för både kvinnor och män.

Den franska lyxvarumärkets intåg på NK är en del av det pågående förnyelsearbetet för att stärka varuhusets position. Sedan projektet startade för två år sedan har bland annat Valentino, Balenciaga och Loewe valt att öppna sina första svenska butiker på NK i Stockholm och i sommar ansluteer alltså även Saint Laurent.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079