23948sdkhjf

Andra butiken för Jollyroom: "Är och kommer alltid att vara en e-handlare"

I februari öppnade e-handelsföretaget första fysiska butiken i Göteborg och i slutet av augusti öppnar butik nummer två.

Den 25 februari i år öppnade e-handelsföretaget Jollyroom butik på  Kungsgatan i centrala Göteborg.

Nu väntar den andra etableringen och denna gång i Stockholm och i handelsområdet Kungens Kurva där e-handlaren tecknat avtal med Bonnier Fastigheter om en yta på 1 700 kvadratmeter på Dialoggatan 6 och handelscentrumet Orangeriet.  

Grannar i fastigheten är Bounce, Kungsängen, K-Rauta och Bygghemma.

- Jollyroom är och kommer alltid att vara en e-handlare, men vi ser butiken som ett fint komplement där vi kan erbjuda mer expertis och vara mer personliga med kunden. I vår butik på Dialoggatan 6 i Stockholm kommer vi därför att skapa ett servicecenter för att hjälpa våra kunder att navigera i produktdjungeln, oavsett om det gäller val av barnvagn eller vilken typ av leksak som lämpar sig för deras nyblivna femåring, säger David Smedman, ansvarig för Jollyrooms butiksetablering i en kommentar.

Något exakt öppningsdatum kommuniceras inte men Jollyroom siktar på att öppna i augusti.

I sortimentet ligger fokus på på barn- och babyprodukter; från graviditeten till det att barnet är 12 år och från varumärken som Stokke, Emmaljunga, Cybex, Axid, Joolz och Lego.

Jollyroom grundades  2010.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078