23948sdkhjf

Från Kicks till vd-posten hos skönhetsagenturen

Lämnar rollen som marknadschef och e-handelsansvarig hos Kicks.

Erika Bennerholt har rekryterats till ny vd för Dermarome som ingår i skönhetskoncernen Dermanordic. 

Hudvårdslevarntören Dermarome arbetar med varumärken som Bare Minerals, The Ordinary, Löwengrip, Niod, The Chemistry Brand, Biomed, Avène och A-Derma och har försäljning till hudvårdssalonger, SPA, parfymerier, varuhus, e-tailers och apotek.

Erika Bennerholt kommer närmast från posten som marknadschef och ansvarig för e-handel hos Kicks.

Hon har ett längre förflutet i skönhetsbranschen och har förutom Kicks arbetat på ledande positioner inom sälj och marknadsföring hos L’Oréal och har även varit vd  Bringwell Sweden samt arbetat som  vice president på Schneider Electric. 

"Med sin breda erfarenhet inom digital försäljning, marknadsföring och distribution kommer Erika Bennerholt att tillföra Dermarome en hög strategisk kompetens när koncernen siktar på en kraftig tillväxt i hela Norden", heter det i ett pressmddelande.

- Vår strategi är att stärka Dermanordic som den ledande leverantören av hudvård och makeup i Norden. Rekryteringen av Erika Bennerholt är en del av den strategin och vi hälsar henne varmt välkommen,  säger Henning Nielsen, koncernchef i en kommentar.

Dermanordic är leverantör inom professionell hudvård och makeup och representerar 18 internationella varumärken i Norden. I företagsgruppen ingår Elisabethskolan, Sveriges äldsta hudvårdsskola och i år förvärvades Löwengrip AB med målet att öka satsningen på varumärket i hela Norden.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.126