23948sdkhjf

Går till Brixtol

Värvas från Sandqvist.

Jonatan Lund har rekryretats till Brixtol Textiles där han i rollen som back office manager ska arbeta med modeföretagets backoffice och logistik och även ha övergripande ansvar för modeföretagets framtida projekt.

Han beskriva ha lång och bred erfarenhet av modebranschen och kommer närmast från väsk- och accessoarföretaget Sandqvist där han arbetade på en liknande position.- Det känns otroligt spännande att få spetskompetens för denna roll på företaget. En roll som bland annat innebär att ta vår backoffice och logistikavdelning till nästa nivå. Extra kul är att han kommer från ett annat svenskt företag som redan gjort en fantastisk resa, säger Emil Holmström, medgrundare av Brixtol Textiles i en kommentar.

Brixtol Textiles, grundat av Emil Holmström och Gustav Kjellander, har nio anställda och huvudkontor i den gamla chokladfabriken på Hantverkargatan 20 i Stockholm där 
modeföretagets design-, säljar- och logistikteam arbetar.

- Att vara ombord på Brixtol Textiles känns riktigt bra. Varumärket har ett starkt ID och jobbar hållbart, vilket är viktigt för mig. Att driva och utveckla den logistiska delen ser jag som en spännande utmaning, säger Jonatan Lund om sin nya roll.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078