23948sdkhjf

Ebbe samarbetar med glasögonproducent

Planerar gemensamma aktiviteter och samarbeten för att stötta varandra.

Malmöbaserade barnklädesmärket Ebbe och glasögonproducenten Opo Scandinavia  planerar gemensamma aktiviteter för att finna nya vägar i coronakrisens spår.

Initialt handlar det om en sommarkampanj där kunden får ett par solglasögon för barn vid köp av en badrock från ebbe. Men det finns planer på att fördjupa samarbetet inför hösten med olika kampanjer där glasögonbågar och barnkläder vävs samman på ett, för båda parter, fruktbart sätt.

- I ekonomiskt tuffa tider vågar vi ifrågasätta och tänka nytt. Vi på ebbe har den senaste tiden arbetat målinriktat för att skapa nätverk och partnerskap med både varumärken och personer som tillsammans kan ge konsumenterna ett högre upplevt värde. Samarbetet med Opo Scandinavia är ett levande bevis på att vi lokalt i Malmö gemensamt kan nå en global marknad med våra hållbara, kvalitetsprodukter för barn, säger Mikael Thor, vd och grundare av ebbe.       

Opo Scandinavia designar och producerar glasögonbågar som säljs hos fristående optiker runt om i Norden. Barnklädesmärket Ebbe säljer barnkläder online via den egna webbshopen men har också återförsäljare både i Sverige och utomlands.                                                        

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079