23948sdkhjf

Remake öppnar webbutik

Stadsmissionens mode- och designmärke blir tillgängligt för fler.

Stockholms Stadsmissions öppnar webbutik för mode- och designvarumärket Remake.

Produktion och design sker lokalt i ateljén Farsta Strand och drivs med mål om arbetsintegration och att  inspirera, driva och bidra till ett hållbart samhälle och ljusare framtid.

Materialen till det unika plaggen i unisexmodell och i one size kommer från gåvor som skänkts till Stockholms Stadsmission. 

- Vi är glada och stolta att nu få lansera vår efterlängtade webshop som vi utvecklat tillsammans med Nordisk e-handel. Genom att erbjuda ytterligare en försäljningskanal som komplement till våra shop in shops hoppas vi kunna nå kunder utanför Stockholm som inte har möjlighet att besöka våra secondhand-butiker på Södermalm, säger Ann-Sofie Kahl, verksamhetsområdeschef för Remake i en kommentar.

I webshoppen finns förutom Remakes kollektioner även kategorierna Repair och Reloved som omfattar plagg eller väskor som pysslats om lite extra samt utvalda secondhand plagg.

Remake återanvänder årligen cirka 2,5 ton textilier som samlats in via secondhand-butikerna. Remakes mål är att inspirera, driva och bidra till ett hållbart samhälle och ljusare framtid för många.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078