23948sdkhjf

Na-kd klättrar på topplista

Avancerar till femte plats på Cross-Borders E-commerce Top 500-lista.

När Cross-Border Commerce Europe nya rapport som rankar e-handelsföretag i Europa utifrån prestation och tillväxt når NA-KD plats fem på listan över 500.

Ett resultat som visar att e-modehandlaren har en har stark närvaro i lejonparten av Europa.

Modehandlaren är det enda nordiska företaget som når topp tio.

Rankningen på listan bygger på  fyra kriterier: Gränsöverskridande onlineförsäljning inom Europa, indikatorer på välpresterande gränsöverskridande SEO, gränsöverskridande landspoäng och ratio för gränsöverskridande besökare versus totala besökare i procent. 

 

- NA-KD har haft en stark start för 2020, trots den rådande Corona-krisen, och vi har kommit långt med de prioriteringar vi satte i början på året. Att nå en femteplats på E-commerce Cross-Border Top 500-listan är ett bevis för vårt starka sortiment och varumärke, vårt kundengagemang och hur framgångsrikt vårt team har tacklat årets utmaningar. Det är glädjande att se att vi ansluter till en grupp väldigt framgångsrika företag. Men vi är ännu stoltare över att NA-KD fortsätter att resonera med en växande kundgrupp över hela Europa, säger Natasha Billing, brand director i en kommentar.

Enligt bolaget har tillväxten under första halvaåret 2020 ökat med 88 procent i Tyskland, 165 procent i Nederländerna, 154 procent i Frankrike och 181 procent i Belgien.

 

- Med ett outtröttligt kundfokus har NA-KD lyckats bibehålla sitt starka momentum 2020. Att rankas topp 5 på E-commerce Cross-Border Top 500-listan, bara fyra år efter start, visar att vårt team fortsätter att leverera en fantastisk gränsöverskridande kundupplevelse. Den här rankingen kommer att trigga oss att accelerera vårt arbete med målsättningen att ranka ännu högre nästa år. Förutom en smidig och snabb kundupplevelse, är vi dedikerade till att bygga en hållbar och etisk leverantörskedja. Vi kommer att kontinuerligt lansera tjänster och initiativ som stödjer detta arbete, Björn Bergström, chief growth officer i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.069