23948sdkhjf

Vero Moda stänger butiker

Ser över butiksnätet på flera orter.

Vero Moda stänger butiken i Hässleholm i augusti, det uppger tidningen Norra Skåne och skriver samtidigt att den Bestsellerägda modekedjan stängt butiker i Uppsala, Stockholm och Umeå i år och att fler butikstängningar väntar. Särskilt på orter där kedjan är verksam med flera butiker, uppger tidningen.

- Det gäller att ha effektiva butiker med mycket trafik. Vi tittar över alla våra butiker för att se om de klarar framtidens krav. I vår har vi lagt ner butikerna i Uppsala, Glashuset i Stockholm och i Umeå, säger Anna-Karin Holck, Sverigechef för de fysiska butikerna till tidningen.

Beslutet att stänga i Hässleholm handlar om att kedjans kundundunderlag i staden bedöms vara för litet för att bära en acceptabel lönsamhet.

- Näthandeln ökar och vi ser en förändring både i centrumhandel och i köpcentra. Vero Moda är ett globalt företag, som är inne i en förändringsprocess. Det är givetvis mycket tråkigt att vi måste lägga ner butiker. I Hässleholm berörs tre personer av stängningen, säger Anna-Karin Holck.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078