23948sdkhjf

XXC blir ny sportdestination inom SGN Sport

I oktober öppnar ny sportbutik i Lassalyckans friluftsområde i Ulricehamn.

Ronnie Johansson, som driver Team Sportia i Ulricehamn, avecklar butiken i centrum för att öppna ett helt nytt sportkoncept i anslutning till världscupstadion på Lassalyckans friluftsområde i oktober.

Butiken, med tillhörande e-handel, har fått namnet XXC och ska ha fokus på utrustning för längdskidor, löpning och cykel.  

– Det här är en fullskalig satsning på utrustning och service inom tre idrotter. Målet är att ta position som en av Sveriges absolut främsta specialister för utövare av längdskidor, cykel och löpning. Vi kommer rikta oss till elitutövare såväl som motionärer och nybörjare. Bra kvalitet och vassa varumärken är viktigt för alla konditionsidrottare, säger Ronnie Johannesson som tillsammans med Patrik Leiderth driver butiken i en kommentar.

Den nya butiken kommer att vara inköpsansluten till SGN Sport och del av Bike Nation, en cykelkedja med 110 butiker över hela landet. 

- Vi är väldigt glada över att Ronnie valt att fortsätta vara en del av SGN Sport. Att vara en del av Bike Nation är en kvalitetsstämpel, en garanti för att kunskap, service och kvalitet är i absoluta toppklass, säger Lars Palmgren, vd för SGN Sport Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125