23948sdkhjf

Badsamarbete för Ellos

E-handlaren samarbetar med Therese Alshammar.

Inför årets sommarsäsong har Ellos tagit fram en hållbar badkollektion tillsammans med idrottslegendaren Therese Alshammar. Kollektionen utgår från den aktiva kvinnan mitt i livets behov och är designad för att göra det lätt för kvinnor att både känna sig snygga och bekväma på stranden.

I veckan lanserar Ellos en badklädeskollektionen som är framtagen i samarbete och frontas av Therese Alshammar. Kollektionen innehåller badplagg, som bikini och baddräkter, men också strandplagg som exempelvis en lång tunika, en badrock och en långärmad tröja.

- Att få ta del av Thereses expertkunskaper inom badmode har varit mycket spännande för oss. Therese har ett fantastiskt sinne för mode och detaljer som bidragit till en inspirerande designprocess. Kollektionen känns mitt i prick för våra kunder som vill kunna kombinera en både aktiv och avslappnad livsstil, säger Johan Kromer, assortment director på Ellos i en kommentar.

Therese Alshammar har tidigare varit ansiktet utåt för Ellos men den nya kollektionen är det första designsamarbetet och har tagits fram med passform och bekvämlighet i fokus.

Kollektionen är Better Choice-märkt och består av material som återvunnen polyamid, polyester och ekologisk bomull.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078