23948sdkhjf

Ledningsförändringar hos Marc O'Polo – öppnade nyligen butik i Stockholm

Modeföretaget förbereder vd-skifte.

Marc O’Polos nuvarande vd Dieter Holzer ska lämna över vd-rollen till Maximilian Böck den 1 Juni 2021 och istället ta plats bolagsstyrelsen. Det framgår att ett pressmeddelande.

Den tilltänkte nye vd:n Maximilian Böck är son till det numera tyska modemärkets huvudägare och styrelseordförande Werner Böck.

”I Maximilian har vi en personlighet som också kommer att kunna säkerställa en långsiktig och framgångsrik utveckling av företaget, till förmån för familjen, även i framtiden. Vi kommer att lämna coronakrisen bakom oss och ser med tillförsikt och optimism på framtiden. Vi är glada över att Dieter Holzer kommer att fortsätta att stödja oss i framtiden som ledamot i styrelsen”, säger Werner Böck i en kommentar.


Maximilian Böck har arbetat fö r Marc O’Polo under de senaste tre åren inom inköp men även senast i rollen som director of retail. Han har även haft en karriär hos varuhuskedjan Peek & Cloppenburg KG.

Marc O’Polo gjorde nyligen comeback till Sverige då man i början av mars öppnade en ny konceptbutik på Humlegårdsgatan 19 i Stockholm.

Butikskonceptet beskrivs som enkelt och minmalistiskt, för att knyta an till modemärkets svenska ursprung, och med ett monkromt och tematiskt sortiment för herr och dam som förändras varje månad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093