23948sdkhjf

Premium och Seek ställs in

Fler mässor blåses av i kölvattnet av coronapandemin.

Mässarrangören The Premium Group i Berlin  blåser av modemässorna Premium och Seeks sommarupplagor som skulle ha ägt rum, efter att ha tidigare blivit framskjutna, den 28 till 30 juli.

Detta med anledning av coronapandemin och att den tyska regeringen förbjudit sammankomster och event med över 1 000 besökare fram till den 31 augusti.

Därtill ställer arrangören även in konferensen Fashiontch.

Det utesluter dock inte att  mässan ska fortsätta att arbeta på digitala alternativ, en resa man redan påbörjat i samarbete med digitala B2B-plattformen Joor.

På mässarrangörens egna sajt  digitala plattform, Veee.com, ska arrangören erbjuda möjlighet till "sömlös, fungerande wholesaleprocess i internationell skala - både för varumärken och detaljister".

”Våra mässformat har länge handlat mer än bara order och försäljning. De handlar om möten, känslor, inspiration, kommunikation och slutligen en arena för modebranschen att träffas. Även om massor kan ske digitalt idag, ersätter det inte det fysiska, personliga mötet. Vi har sett detta mer än någonsin i den nuvarande situationen. Vi kommer att arbeta med nya koncept för 2021, och vi kommer att samarbeta med de viktigaste aktörerna i Berlin och med alla andra för att se till att vi möts igen. Vi tar oss an utmaningen och kommer tillbaka till branschen när vi har nyheter, ” lovar Anita Tillmann, managing partner för The Premium Group i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14