23948sdkhjf

Nu är Change ägare av Twilfit

Förvärvet slutfört och rekonstruktionsarbetet som inleddes i höstas går in i slutfasen.

Den 12 februari stod det klart att  danska underklädeskedjan Change of Scandinavia förvärvar underklädeskedjan Twilfit, som är i rekonstruktion sedan oktober i fjol, av tidigare ägaren R12 Kapital.

Nu är förvärvet slutfört.

– Det är oerhört glädjande att det förändringsarbete vi genomfört inom Twilfit nu lett till att vi hittat en ny branschkunnig ägare till bolaget. Utan alla medarbetares ansträngningar hade det inte varit möjligt. Change of Scandinavia har en ledande position på de nordiska marknaderna och fortsatta tillväxtambitioner, inte minst i Sverige. Där får Twilfit en stark hemvist att utvecklas utifrån, säger Otto Drakenberg, avgående vd i Twilfit i en kommentar.


Change of Scandinavia är en nordisk underklädeskoncern som grundades 1995 och driver fysiska butiker och e-handel.

Efter förvärvet uppgår underklädeskoncernens butiker till 281 stycken i 12 länder, varav 17 butiker i Sverige, samt egen produktion.

Twilfit omfattar i dag 55 butiker.

– Med Change of Scandinavia som ny ägare går rekonstruktionsarbetet som inleddes i höstas in i slutfasen. Twilfit får nu de allra bästa förutsättningarna att utvecklas framöver, säger Hans Ramel, styrelseordförande i Twilfit.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.047