23948sdkhjf

2 x Sportringen

Sportkedjan öppnar två nya butiker i vår. För ett sporthandlarpar blir det sjunde enheten.

Sportringen öppnar butik ny butik i Norrtälje i vår då familjen Eklund, som drivit sportbutik i Norrtälje sedan 1965,  flyttar den nuvarande butiken till ett nytt och enligt handlaren bättre läge på Knutby Torg. Den nya butiken är 1 400 kvadratmeter och med sortimentet fokuseras på löpning, aktiv fritid och därtill görs en större satsning på cykel då Sportringen Norrtälje ingår i Bike Nation som är cykelkedja med 110 butiker över hela landet.

I slutet av maj öppnar också Sportringen Outlet på Fjellhandel, Storliens nya handelsplats. Med butiken om 1 000 kvadratmeter  satsas det på ett sortiment bestående av konfektion, skor och hårdvara och som också är helt anpassat för gränshandel.

- Detta blir vår sjunde Sportringen-butik. Vi ser en stor potential i denna butik, upptagningsområdet är ca 300 000 invånare på norska sidan gränsen, säger Sven Persson och Behnaz Falk som driver butiken. 

Handelsplatsen Fjellhandel, där första etappen omfattar 11 000 kavdartmeter köpcentrumyta, ligger vid E14, huvudleden mellan Trondheim i Norge och Östersund i Sverige. 


- Vi är så glada över att dessa entreprenörer valt SGN Sport och Sportringen-familjen. Vi tror att det kommer passa dem perfekt då de alla vill vara nära sina kunder och ha möjlighet att anpassa sitt sortiment därefter, sägerLars Palmgren, vd för SGN Sport Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078