23948sdkhjf

Designer-trio i Habits webbinarie

Vilket utrymme finns det för personlighet som frilansande designer, hur generös är branschen och varför är mentorskap en god idé?

Habit har träffat en inspirerande trio designer som frikostigt delar med sig av tankar om utbildning och tips på utvecklande steg i karriären. Möt Jessy Heuvelink, kreativ chef på Whyred och designer hos Oscar Jacobson; Amanda Borgfors Mészáros, ”Årets nykomling” på Elle-galan, designer på ATP Atelier och i färd med att starta ett eget varumärke, samt Marcus Larsson, designer på Ljung, varumärket som han grundade 2006.

Hör trion berätta om motgångar som vänts till positiva erfarenheter, om svåra beslut (hur resonerar man inför valet att ta ett föräldravikariat på ett svenskt varumärke eller praktik hos Virgil Abloh på Louis Vuitton) och teamets roll för ett framgångsrikt resultat.

Mötet sänds som ett kostnadsfritt webbinarie (istället för ett traditionellt seminarium som tidigare planerats) i samarbete med Nordiska Textilakademin. Vi ses framför datorn den 2 april klockan 09.00.

Samtidigt kan du chatta direkt med designerna.

Anmäl dig här!

Väl mött! 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078