23948sdkhjf

Eton startar välgörenhetsinitiativ

Herrmodeföretaget donerar skjortor till välgörenhetsorganisationer som hjälper personer att ta sig tillbaka till arbetsmarknaden.

Eton har startat ett godwill-initiativ och första organisation att få skjortor inom ramen för det nya initiativet är New York-baserade ideella Career Gear, som i mer än 20 år hjälpt män som av olika anledningar sladdat ut från arbetsmarknaden att hitta tillbaka till arbetslivet.

Herrmodeföretaget kampanjar även med de egna anställda, som i coronavirusets tidevarv arbetar hemma, och för varje inlägg på Instagram taggad med @etonshirts och hashtags #workfromhome och #meandmyeton donerar herrmodeföretaget en skjorta till välgörenhetsorganisationen.

På så vis uppmuntrar modeföretaget  både till social distansering och hemmaarbete för dem som kan för att hjälpa till att minska spridningen av coronaviruset och till att stötta organisationer som hjälper människor tillbaka till arbetslivet.

Förutom Career Gear siktar  modeföretaget på att inleda samarbete med fler lokala hjälporganisationer i andra städer världen över.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141