23948sdkhjf

Här flyttar Remake in

Stockholms Stadsmission mode- och designmärket Remake på ny yta.

I Stadsmissionens secondhandbutik på Skånegatan finns sedan tidigare en yta för Remake med ett utvalt sortiment. Nu plockas mode- och designmärket även in i butiken på Hornsgtan 58 i Stockholm.

-  Vi vill bli mer tillgängliga för våra kunder och tillsammans med Stadsmissionens secondhand på Hornsgatan 58 kan vi erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hållbart mode. Butiken på Hornsgatans har ett sortiment som passar Remakes koncept och framtida utveckling, säger Ann-Sofie Kahl, verksamhetschef Stockholms Stadsmission Remake i en kommentar.

Remakes shop-in shop-koncept ska även utvecklas vidare under året.

Stockholms Stadsmission driver mode- och designmärket Remake som ett socialt företag där plaggen produceras av människor som arbetstränar.

Cirka 70 deltagare och år är delaktiga i produktionen. Plaggen som är unika och unisex tillverkas av insamlat material med målet att förlänga livet på textilier och främja en hållbar garderob. Produktionen sker lokalt i Stockholm och till plaggen används årligen cirka 2,5 ton textilier som samlats in via secondhandbutikerna. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14